Ontwerp je eigen gedenksieraad al vanaf 169 euro!

Hoe wordt een assieraad gemaakt?

Hoe wij het doen


Uitleg

Als je een assieraad besteld, heb je drie opties. De eerste optie is om het naar je huis te laten bezorgen en het zelf te vullen (dit raden wij af, omdat het niet eenvoudig is). De tweede optie is de as naar ons op te sturen zodat wij het voor je kunnen vullen en terugsturen. De derde optie is samen het assieraad te vullen. (Wil je een eigen ontwerp aanleveren klik dan hier).

Wil je de asresten met hars mengen om het speciale effect te krijgen, is dit alleen mogelijk als wij het vullen. Het vullen of mengen met hars doen we kosteloos voor je. 

1. Zelf je assieraad vullen

Nadat je hebt besteld, wordt je assieraad binnen 2 werkdagen opgestuurd en is het in 2 á 4 werkdagen bij jou thuis. Bij je nieuwe assieraad krijg je een trechtertje meegeleverd waarmee je het assieraad kan vullen.

2. De as naar ons opsturen

Mocht je het vullen oncomfortabel vinden, kunnen wij dit respectvol voor jou uitvoeren. Je kunt de as per briefpost naar ons winkeladres opsturen. We adviseren om niet alle asresten op te sturen, zodat je bij verlies van het sieraad nog altijd asresten over hebt. Het winkeladres kan je vinden in het menu 'contact'. Zodra het assieraad gevuld, sturen we het naar je opgegeven adres op.

3. Samen je assieraad vullen

Dit doen we bij ons in de winkel óf bij jou aan huis. Graag van te voren een afspraak maken zodat we jou direct kunnen helpen. Aangezien vele het als een emotioneel proces zien, zien we vaak dat mensen deze optie het fijnst vinden. Daarom bieden wij de optie aan om bij jou langs te komen. Echter, dit is alleen mogelijk binnen een straal van 20 kilometer om Ridderkerk. 

Alleen als je wilt dat wij naar jou toekomen, komen er extra kosten bij. Neem contact op voor meer informatie.

 

Video 1. Asresten worden gemengd met de speciale hars.