Ontwerp je eigen gedenksieraad al vanaf 169 euro!

Klantverhalen

"Een aandenken voor het leven". Dat is hoe mensen een assieraad omschrijven. Bekijk hier een overzicht van enkele klanten die wij hebben mogen helpen.


Moeder en twee dochters

Een groep van 6 liefdevolle mensen stappen onze winkel binnen om een prachtig assieraad uit te zoeken voor hun recent overleden opa. In deze lastige periode waarin het coronavirus onze levens sterk beïnvloed, was het de wens van een moeder en twee dochters om opa voor altijd bij zich te kunnen dragen. In verband met het coronavirus was het echter niet mogelijk om alle 6 de mensen in onze winkel te hebben tijdens het vullen van het assieraad. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor bedacht. Wij hebben het assieraad bij dit gezin thuis gevuld, uiteraard volgens de regels van het RIVM. Hierdoor kon het gehele gezin aanwezig zijn en in een veilige omgeving dit verlies afsluiten. Zie hier het prachtige resultaat van de ringen.

asring

Drie zussen

Drie zussen lopen onze winkel binnen, op zoek naar een assieraad ter nagedachtenis aan hun overleden moeder. Zij hadden als wens om het perfecte sieraad te vinden, dat echt bij hun moeder past. Moeder hield ervan om in het middelpunt te staan en straalde liefde uit overal waar ze kwam. De zussen zijn niet gek op sieraden met steentjes, maar ondanks dit hebben ze toch alle drie dezelfde ring gekozen, omdat moeder daar wel van hield. Zie hier het prachtige resultaat van de ringen.

asring

Partner

Een echtpaar, waarvan de man zou komen te overlijden op korte termijn, kwamen samen in onze winkel om een assieraad te vinden. Samen met Andrea is onderstaande hanger ontworpen. Na een tijdje in gesprek te zijn geweest met dit echtpaar, biechtte de man op dat hij in hun 15 jarige huwelijk zijn vrouw nog nooit een mooi sieraad cadeau heeft gegeven. Zijn laatste wens was dan ook om haar nog een prachtig sieraad te geven voordat hij zou komen te overlijden. Zo heeft het echtpaar besloten om het as te verwerken in de gekozen hanger, en in de man zijn trouwring. Een mooi en strak design is gerealiseerd, waarin de bovenzijde van de trouwring op dezelfde manier is gerestyled als de hanger: geelgoud met witgoud. Wij hebben zelfs kunnen verwezenlijken dat de man de sieraden nog van dichtbij kon bekijken. Na zijn overlijden heeft Andrea samen met zijn vrouw naar haar wens de sieraden gevuld met het as in de kleur van zijn ogen.

asring

Papa

Een vrouw van nog maar 26 jaar, die kort geleden haar vader heeft verloren. Zij had drie wensen toen zij onze winkel binnenliep. Het sieraad moest van goud zijn, het handschrift van de vader moest erin komen, en het as van de vader moest erin verwerkt worden. Als voorbeeld heeft zij een tekening gemaakt en van daaruit hebben wij een ontwerp kunnen maken. Zij wist niet dat het mogelijk was om het exacte handschrift van de vader te verwerken in het sieraad door middel van laseren. Wij hebben het sieraad geheel naar haar voorkeur kunnen ontwerpen. Zie hieronder het prachtige resultaat.

ashanger

Dochter

Het zal je helaas maar overkomen, binnen 5 maanden allebei je ouders verliezen. Deze mevrouw overkwam dit en kwam met een specifiek idee voor een assieraad naar onze winkel. Haar wens was om een ring te laten ontwerpen met 2 harten waarin ze moeder en vader weer samen kon laten komen. Andrea is samen met mevrouw gaan zitten voor het perfecte ontwerp. De ring met 2 harten is gecreëerd met de kleuren smaragd en roze, de lievelingskleuren van vader en moeder.

asringen

Urn

Het as van de overledene hoeft niet altijd in een sieraad gevuld te worden. Het is ook mogelijk om dit in een urn te verwerken, zoals hieronder.

urn ontwerp